Sponsor worden

Het Pagefestival is al sinds 1988 een gratis toegankelijk festival waar muziek en gezelligheid de boventoon voeren. Het festival wordt door het gedreven bestuur van de Stichting Pagepop.nl en een groep enthousiaste vrijwilligers georganiseerd. Jaarlijks wordt het festival door zo’n 1000 à 2500 muziekliefhebbers bezocht, en worden onze digitale en gedrukte uitingen goed gezien in een straal van 75km rondom Stadskanaal.

Sponsors maken het Pagefestival mogelijk

Financiële bijdragen van sponsoren en instellingen zijn dan ook van groot belang om dit jaarlijks terugkerend evenement gratis toegankelijk te kunnen houden. De stichting is daarom naarstig op zoek naar sponsoren en donateurs. Zonder jullie is het festival niet mogelijk!

We proberen een aanbod te maken dat zelfs bij de allerkleinsten aftrek kan vinden. Voor een klein bedrag kun je jezelf al terugvinden in één van de 2000 programmaboekjes die ruim voor het evenement verspreid zullen liggen bij verscheidene aangelegenheden. Of je kunt gespot worden op onze website door één van de 5300 unieke bezoekers per jaar!

Onze mediastrategie

De campagne voor het festival begint meestal al zo’n 6 maanden voor aanvang. In deze maanden druppelt het nieuws over de te verwachten optredens naar buiten, voeren wij betaalde advertenties op Facebook, en creëren we regelmatig grafisch promotiemateriaal.

In de laatste maand voor het festival komt het fysieke drukwerk op gang. Onze vergunning laat ons 20 reclamespandoeken plaatsen in de wijde omtrek van Stadskanaal, waarop onze hoofdsponsors kunnen pronken. De programmaboekjes en flyers worden alvast verspreid onder horeca-aangelegenheden, tankstations, en meewerkende winkeliers. Het is dus van belang dat sponsors zich voor deze tijd melden!

Wat wij bieden

Hieronder vind je de lijst voor de verschillende sponsoringsmogelijkheden. We doen ieder jaar ons best om jouw uitingen zo goed mogelijk uit de verf te laten komen! Heb je interesse bij een uitingsvorm, maar bijvoorbeeld nog geen banner in bezit? Neem contact met ons op, onze grafisch vormgever kan je wellicht van dienst zijn.

Neem contact op

Heb je interesse, of wil je graag in gesprek gaan over het combineren van uitingen? Stuur een mailtje!

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”small” url=”mailto:sponsors@pagefestival.nl” text=”E-mail sponsors@pagefestival.nl” color_override=””]