Hierbij stellen we graag aan je voor: Isa Zwart Singer-Songwriter. Dit jaar te zien op Pagefestival.

Nestel je mooi in het gras of leun lekker achterover; zoek een mooi plekje waar je heerlijk kan genieten van de mooie muziek van Isa. Laat je betoveren door haar fluweelzachte stem en geniet van de prachtige liedjes van haar eigen hand of de fraai bewerkte en soms verrassende covers van enkele klassiekers.

Met haar gitaar neemt ze je mee op haar ontdekkingsreis als 18-jarige, met als recente inspiratie haar reis naar Australië waar ze geïnspireerd raakte door de natuur, plaatsjes als Byron Bay, de Aboriginals en hetgeen waar backpackers naar op zoek zijn…

Isa begeleidt zichzelf op gitaar en maakt daarnaast ook gebruik van een loop station, wat resulteert in fraaie muziekcomposities. Met haar mondharmonica geeft ze een verrassende wending aan enkele van haar nummers. Isa’s liedjes zijn vooral gevoelig en rustig met een scheutje folk, een beetje americana, een vleugje indie en misschien een mespuntje pop.

Isa won in 2017 het Drents Liedjesfestival, was geselecteerd voor Drents Peil XL en won recent de Award Beste Talent 2018 tijdens het Popgala van Eurosonic Noorderslag. Ze treedt momenteel zoveel mogelijk op,op verschillende locaties en bij verschillende gelegenheden; huiskamerconcerten, festivals, intieme feestjes etc.